ZTE KK/A - MAFC Kosársuli/A
01
Jun
2014
ZTE KK/A - MAFC Kosársuli/A
2014. június 1.  |  16:58
Két ellentétes negyedet játszottak a csapatok. Míg az első negyedet a ZTE 10 ponttal nyerte, addig a második 10 percet a pesti csapat. A zalaegerszegiek kihasználva magassági fölényüket, lényegesen több lepattanót szedtek. Hiába nyerték meg a pestiek a második negyedet, a félidőben 5 ponttal a hazai csapat vezetett. 

A második félidőben jobban ki tudta használni magassági fölényét a ZTE, és egy jó egyéni teljesítménynek köszönhetően magabiztos előnyt szerzett. A végig nagy akarattal küzdő MAFC nem tudott ellenszert találni az egerszegi "légelhárítással" szemben, így a nyugati csapat szerezte meg az 5. helyet. 

Hanzséros Alajos: A sok-sok tehetséges játékos ma csapatként, közösségként mutatta meg erejét, tudását. Csodát ne tettünk, az 5. hely most reális. Köszönjük a Szolnoknak a rendezést.

Pethő András: Utolsó mérkőzésen a jóval jobb szerkezetű Zalaegerszeg ellen kellett mérkőznünk. A "lepattanó csatában" nem bírtuk felvenni velük a versenyt, s játékunkra a fáradtság is rányomta a bélyegét. Ennek ellenére szépen küzdöttünk.