Szolnoki VSI/A - Zuglói Sasok 2000
30
May
2014
Szolnoki VSI/A - Zuglói Sasok 2000
2014. május 30.  |  13:33
Két ellentétes félidőt játszottak a csapatok. Az első félidőben a szolnokiak nagyon sok hibával játszottak, a Zuglói Sasok csapata a hibáikból építkeztek. Rengeteg technikai hiba jellemezte a mérkőzés ezen szakaszát, lépéshibák tömkelege mindkét oldalon. Minimális szolnoki előnnyel zárult az első játékrész. A második félidőben a Szolnok nagyobb sebességre kapcsolt, sok szerzett labdákból, könnyű gólokat tudtak dobni. A Sasok csapata 2 pontot dobtak a harmadik negyedben, ezzel el is dőlt a mérkőzés. Az utolsó negyedben a hazai csapat visszavett a tempóból, az pesti csapat felzárkózni ugyan már nem tudott, de bátor játékukkal a ezt a szakaszt nagyon szorossá tudták tenni. 

Tasnádi Zoltán: Borzalmas első félidő után végre odaálltunk a második félidőben. Gratulálok a csapatnak a négy közé kerüléshez. Köszönjük a szülők támogatását. 

Borkúty László: Úgy gondolom, hogy az első félidőben méltó ellenfelei voltunk, ám a harmadik negyed gólképtelensége és rengeteg hibája eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok a tiszta, kulturált kosárlabdát játszó szolnoki csapatnak.