Szolnoki VSI/A - ZTE KK/A
30
May
2014
Szolnoki VSI/A - ZTE KK/A
2014. május 30.  |  08:49
Első negyedben a szolnoki csapat hibáiból építkezett a zalaegerszegi együttes. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül minimális előnyt szereztek a vendégek. Fordulás után a második negyed kiegyenlítettebb játékot hozott, egyenlő pontot szerzett mindkét társaság. A második félidőben úgy nézett ki a ZTE meglép ellenfelétől, hisz a mérkőzés folyamán először majd 10 pontos előnnyel zárták a harmadik negyedet. A záró játékrész azonban a szolnoki csapat számára nem is sikeredhetett volna jobba és eredményesebben. Állva hagyták ellenfelüket, rengeteg labdát szereztek, támadásaikat pedig pontosan fejezték be. Ebben a szakaszban az egerszegieknek semmi sem sikerült, így a szolnoki feltámadás győzelmet ért. 

Tasnádi Zoltán: Hatalmasat harcoltunk a teljesen ismeretlen Zalaegerszeggel szemben. Összeállt a védekezésünk, így tudtunk nyerni. Köszönjük a szülők támogatását. 

Hanzséros Alajos: Három negyeden át jól küzdöttünk, kár a végéért. A továbblépés lehetősége még előttünk van. Köszönet a fiúknak!