Edzőcsere Kaposváron
11
Nov
2007
Edzőcsere Kaposváron
2007. november 11.  |  10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Az ötödik vereség után felmentették a munkavégzés alól a Kaposvári KK vezetõedzõjét, az orosz Viktor Berezsnojt.
 


Újabb hazai vereségével az utolsó helyre esett vissza az NB I/A-csoportos Férfi Kosárlabda-bajnokságban a Kaposvári KK együttese. Az egy gyõzelemmel és öt vereséggel álló somogyiak bizony nem ilyen rajtra számítottak a pontvadászat elõtt. Igaz, hogy a sorsolás koránt sem kedvezett a kaposváriaknak, ám ezzel együtt az eddig mutatott teljesítmény is gyengének nevezhetõ. A legutóbbi, Szolnok elleni mérkõzésen pedig már az akarással is baj volt. Mint ahogy az várható volt az újabb kudarc már személyi változásokat is eredményezett.

– A kialakult helyzetre való tekintettel pénteken délután rendkívüli elnökségi ülést tartottunk – fogalmazott Kovács László, a Kaposvári KK ügyvezetõ-elnöke. – A Szolnok elleni mérkõzésen látottak után nem várhattunk tovább. Az elnökség tagjai nem tudják elképzelni, hogy Berezsnoj a kezelni tudja a problémákat. A vezetõedzõt ezért azonnali hatállyal felmentettük a munkavégzés alól. Hétfõn menedzsere jelenlétében tárgyalunk arról, hogy milyen feltételekkel bontunk szerzõdést. A hét végén Fekete Ádám vezeti az edzéséket. Az új tréner személyérõl – tekintettel a jövõ szombati Zalaegerszeg elleni újabb hazai találkozóra – minél elõbb szeretnénk dönteni.

Az egy hónapos szerzõdéssel szereplõ Matas Niparaviciustól is megváltak. A litván játékos annak ellenére, hogy jó statisztikai mutatókkal érkezett, nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket. Valamennyi összecsapáson gyenge produkciót nyújtott. Pénteken már el is utazott Kaposvárról.

 


 



 
 


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vármegyei szövetségek