2021/2022 - Egis Körmend U20 - Kaposvári KK U20 – 70-86
22
Apr
2022
2021/2022 - Egis Körmend U20 - Kaposvári KK U20 – 70-86
2022. április 22.  |  21:00
Mindkét fél jó ritmusban kezdte a mérkőzést, de a kaposvári csapat volt támadó oldalon pontosabb. A Körmend sok hibával játszott, főleg támadásban, ennek köszönhetően a Kaposvári KK már 10 ponttal is vezetett az első negyedben. A második felvonásban próbált felzárkózni a hazai alakulat, de rendre jött válasz kaposvári oldalról a körmendi kosarakra. Az utolsó két percben 8-2-es rohammal visszajött a meccsbe a körmendi gárda.
 
A Körmend kezdte jobban a második félidőt, de a Kaposvár ritmust tudott váltani, és a negyed felénél már 7 pontos előnyben volt. A kaposvári csapat jó kinti dobásainak köszönhetően megőrizte előnyét a negyed végére, az utolsó játékrészt 8 pontos előnnyel várhatta. A Somogy megyei együttes magabiztosan tartotta előnyét, a házigazda nem tudott közelebb kerülni. A Kaposvári KK végig vezetve, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
 
 
Kocsis Tamás (Egis Körmend): Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, görcsösen játszottunk, nem találtuk a megfelelő ritmust. Hazai pályán szerettük volna megvédeni a bajnoki címünket. Gratulálok a Kaposvár csapatának!
 
Szőke Balázs (Kaposvári KK): Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttek a srácok! Az utóbbi idők legjobb mérkőzését játszottuk. Sok sikert kívánok a Körmendnek!

Vármegyei szövetségek