2021/2022 - SMAFC U20 - Budapesti Honvéd SE U20 – 45-91
22
Apr
2022
2021/2022 - SMAFC U20 - Budapesti Honvéd SE U20 – 45-91
2022. április 22.  |  15:00
A Honvéd csapata a torna megnyerésére is esélyes, ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, és hamar 10 pontos előnyre tett szert. A soproni együttesnek sikerült rendeznie a sorait, de nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhöz. A második negyedben is folytatódott a Honvéd magabiztos játéka, míg a soproniak sok hibával játszottak, ennek megfelelően a félidő végére már 20 pont fölötti volt a Honvéd előnye.
 
Sabáli Balázs tanítványai a második félidőben is ott folytatták, ahol az elsőben abbahagyták: a negyed felénél már 30 pontos differencia volt a két gárda között. A soproniak becsülettel küzdöttek, de a Honvéd külső dobásaival nem tudtak mit kezdeni. A negyedik negyedben sem állt meg a Honvéd, tovább növelte vezetését, és magabiztosan nyerte a mérkőzést.
 
 
Farkas Dávid (SMAFC): A mai mérkőzésen megmutatkozott, hogy mi a különbség egy nemzeti sportakadémia és egy lelkes, zöld csoportból érkezett csapat között. Örülök neki, hogy a fiúk megtapasztalhatták, milyen egy ilyen csapat ellen is játszani. Megpróbálunk minél jobb eredményt elérni az 5-8. helyért.
 
Sabáli Balázs (Budapesti Honvéd): A mai mérkőzést arra használtuk, hogy a kulcsjátékosainkat tudjuk pihentetni, és azoknak több játéklehetőséget adni, akik eddig kevesebbet játszottak. Azt gondolom, azzal tiszteltük meg a legjobban az ellenfelünket, hogy maximális odaadással játszottunk. Várjuk a holnapi ellenfelünket.

Vármegyei szövetségek