2021/2022 - Kaposvári KK U20 - MAFC U20 – 90-91
22
Apr
2022
2021/2022 - Kaposvári KK U20 - MAFC U20 – 90-91
2022. április 22.  |  13:00
A kaposvári alakulat kezdte jobban a mérkőzést, és fokozatosan ellépett ellenfelétől. A MAFC sok hibával játszott, és ezt Szőke Balázs csapata rendre kihasználta. A második játékrészben sem változott a játék képe, a negyed közepére már 20 pontos volt a Kaposvári KK előnye. Lakits András tanítványai próbáltak ritmust váltani, de mindig jött válasz kaposvári oldalról, így 14 pontos kaposvári előnnyel mehettek szünetre a csapatok.
 
A félidő után tovább zárkózott a MAFC, a kaposváriak sok hibával játszottak. A negyed végére rendezte sorait Szőke Balázs csapata, és 9 pontos előnnyel várhatta az utolsó felvonást. A záró negyedben minden energiát mozgósítottak a fővárosiak, és a játékrész felénél már csak 3 pont volt a Kaposvár előnye. A MAFC két perccel a vége előtt átvette a vezetést. A Kaposvárnak még volt egy dobása a győzelemért, de kimaradt, így a budapestiek örülhettek a végén. 
 
 
Szőke Balázs (Kaposvári KK): Gratulálok a MAFC csapatának, sikerült megnyerniük ezt az egylabdás mérkőzést! Sajnos a második félidőben nagyon rosszul védekeztünk, ez volt a döntő momentum. 
 
Lakits András (MAFC): Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Rosszul kezdtük a mérkőzést, sok üres dobást engedtünk a Kaposvárnak. A második félidőben védekezést váltottunk, és sikerült visszajönni a meccsbe. Délután megpróbáljuk kiharcolni a továbbjutást.

Vármegyei szövetségek