2021/2022 - NKA Pécs U20 - Egis Körmend U20 – 76-73
22
Apr
2022
2021/2022 - NKA Pécs U20 - Egis Körmend U20 – 76-73
2022. április 22.  |  11:00
Mindkét csapat nagy elánnal kezdte a mérkőzést - kemény, férfias küzdelem folyt a pályán, fej-fej mellett haladtak a felek. A negyed végére minimálisan sikerült ellépnie a pécsi együttesnek. A második negyedet jobban kezdte a Körmend, kemény védekezésének köszönhetően könnyű kosarakkal fordítani tudott. A félidő hátralévő részében felváltva estek a kosarak, így 3 pontos körmendi előnnyel vonulhattak a csapatok a nagyszünetre.
 
A harmadik negyedben sem lassítottak a csapatok, a rohanásból Sértő Ádám csapata jött ki jobban, amely a negyed végére 6 pontos előnyt harcolt ki. A negyedik etapban hol a pécsieknél, hol a körmendieknél volt az előny. A végjátékban higgadtabb volt a Rátgéber Akadémia csapata, így megőrizte előnyét.
 
 
Sértő Ádám (NKA Pécs): Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Sok hibával játszott mindkét csapat, most mi jöttünk ki ebből jobban. Készülünk a MAFC ellen, megyünk tovább. Sok sikert kívánok a Körmendnek!
 
Kocsis Tamás (Egis Körmend): Nagyon kemény meccset játszottunk, gratulálok a pécsi csapatnak! Nekünk most a legfontosabb a Kaposvár elleni meccs, már arra készülünk.

Vármegyei szövetségek