2021/2022 - Szolnoki Olajbányász U20 - SMAFC U20 – 83-46
21
Apr
2022
2021/2022 - Szolnoki Olajbányász U20 - SMAFC U20 – 83-46
2022. április 21.  |  19:00
A szolnoki csapat kezdte jobban a mérkőzést, könnyű kosarakat szerezve ellépett a SMAFC együttesétől, a negyed végére azonban visszajött a soproni alakulat. A második játékrészt sok hibával kezdték a felek. Farkas Dávid tanítványi át is vették a vezetést, de a szolnokiak két gyors kosárral ismét előnybe kerültek, és a félidő végére 10 pontos vezetéssel vonulhattak az öltözőbe (36-26).
 
A harmadik negyedet a szolnoki együttes kezdte jobban, és hamar 20 pont lett a különbség. A SMAFC próbált felzárkózni, de sok hibával játszott a soproni alakulat. Az utolsó felvonásban sem változott a játék képe: Mándoki Tamás csapata növelni tudta előnyét, megérdemelten nyert a Szolnoki Olajbányász.
 
 
Mándoki Tamás (Szolnoki Olajbányász): A mérkőzés elején látszott a csapaton, hogy a mai nap folyamán a második meccsünket játszottuk. A félidőben rendeztük a sorainkat, és a harmadik negyed elején sikerült eldöntenünk a mérkőzést. Sok sikert kívánok a SMAFC-nak!
 
Farkas Dávid (SMAFC): Úgy gondolom, az első félidőben jól játszottunk, és tartottuk a lépést az A csoportos Szolnokkal. A második félidőben látszott a csapaton a fáradtság, és kiütközött az osztálykülönbség. Mi tanulni jöttünk ide a döntőre, megyünk tovább. Gratulálok a Szolnoknak!

Vármegyei szövetségek