2021/2022 - Kaposvári KK U20 - NKA Pécs U20 – 84-93
21
Apr
2022
2021/2022 - Kaposvári KK U20 - NKA Pécs U20 – 84-93
2022. április 21.  |  17:00
Mindkét csapat jó ritmusban kezdte a mérkőzést, pontgazdag első negyedet láthattak azok, akik kilátogattak a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság nyolcas döntőjére. A pécsi alakulat jól célzott kintről, ennek köszönhetően 6 pontos előnnyel zárta a negyedet. A második negyedet a Rátgéber Akadámia kezdte jobban, és sikerült ellépnie a kaposvári csapattól. A folytatásban Szőke Balázs együttesének sikerült ritmust váltania, és felzárkóznia a félidő végére (47-51).
 
A harmadik negyedet a pécsiek kezdték jobban, a kemény védekezésnek köszönhetően könnyű kosarakat szereztek, és növelni tudták előnyüket a negyed végére (59-75). Az utolsó felvonásban még sikerült közelebb kerülnie a kaposvári gárdának, de igazán megszorongatni nem tudta a pécsi alakulatot. Végig vezetve, megérdemelten nyert a Rátgéber Akadémia.
 
 
Szőke Balázs (Kaposvári KK): Nehéz mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott. Nagyon sok pontot kaptunk az első félidőben, ez meg is határozta a mérkőzést. Könnyű kosarakat kaptunk, és a védekezésünk sem volt elég kemény, megyünk tovább. Gratulálok a Rátgéber Akadémia csapatának.
 
Sértő Ádám (NKA Pécs): Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, kemény munka volt, amit megcsináltak! Összességében elégedett vagyok, de azért voltak rossz periódusaink, ezeken javítani kell. Sok sikert kívánok a Kaposvárnak!

Vármegyei szövetségek