A DEAC a feljutásban gondolkodik
26
Sep
2015
A DEAC a feljutásban gondolkodik
2015. szeptember 26.  |  23:28

Az előző idényben hajszál híján feljutó debreceni csapat idén már nem szeretne lépést téveszteni.

A tavalyi keret nagyjából együtt maradt, a visszavonult Boldizsár Ferenc és a távozó Andrássy Géza hiányzik csak, illetve a komoly sérüléssel bajlódó Kaluha Csaba. Az érkezők oldalán a legreményteljesebb újonc a montenegrói Filip Patkovics, aki eredetileg csak a nyári egyetemre érkezett Debrecenbe, de sikerült őt a csapathoz csábítani az egyetem, valamint a városvezetés hathatós segítségével. A DEAC történetének elsó profi játékosaként sokat vár tőle Dr. Nagy Ágoston vezetőedző (képünkön)az új szezonban.

A csapat felkészüléséről a mester pozitívan beszélt, minőségi ellenfelekkel és sok-sok munkával készült a csapat, aminek remélhetőleg a pályán is meglesz az eredménye. A csapat nagyon motivált, mindenkinek az a célja, hogy a tavalyi szerepléshez képest egy kis pluszt nyújtson, és akkor nem maradhat el a végső siker. 

Az erőviszonyokról a gárda ügyvezetője, Becsky István elmondta, hogy amíg a Nyugati-csoportban átalakult az erősorrend, addig keleten nagyjából megmaradtak a tavalyi erőviszonyok. Czigler László irányításával a Salgótarján tűnik a legnagyobb vetélytársnak, de egy-két meglepetéscsapat is a okozhat kellemetlen fejtörést a feljutásért folytatott harcban.  

 

Vármegyei szövetségek