A kecskeméti streetball után irány a Városliget
20
Sep
2015
A kecskeméti streetball után irány a Városliget
2015. szeptember 20.  |  16:34


Szombaton Kecskemét  adott otthont az OTP Junior Adidas Streetball újabb állomásának.

Az időjárás kegyeibe fogadta a résztvevőket, igazi nyári napsütésben sportolhattak a kosárlabda szabadtéri változatának kedvelői. A helyi Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia különböző korosztályaiból szép számmal jöttek a kisebb és nagyobb kosaras palánták. Immár hagyomány, hogy az akadémia a kecskeméti streetball égisze alatt tartja az évnyitóját, amelyen az előző szezon legjobbjainak a díjazására is sor kerül.

A felnőtt férfi csapat számára remekül sikerült a legutóbbi idény, a bajnokságban és a kupában is ezüstérmet szerzett. A sikercsapat játékosai kilátogattak a rendezvényre, sőt az azóta már a szövetségi kapitányi posztot betöltő Sztojan Ivkovics, a csapat akkori mestere is tiszteletét tette.

Az akadémiának köszönhetően a kenguru korosztály mezőnye igen népes volt, nem kevesebb, mint 18 csapat versengett. A dobó- és ügyességi versenyek (köztük a "Millió forintos kéz" nevű játék) ezúttal is nagy sikert aratott. A szervezőknek a díjak átadásában a felnőtt csapat játékosa, Hegedűs Gergely segédkezett.

A hagyományosan a Városligetben rendezendő záróeseményről (képünkön a tavalyi rendezvény) a már jól ismert helyen, a www.streetballnet.hu oldalon lehet informálódni, illetve a nevezéseket leadni. A Kosárlabdázás napja nevű, várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó esemény szeptember 26-án, szombaton lesz.

Vármegyei szövetségek