10
Sep
2015
Az utolsó esélyek egyike
2015. szeptember 10.  |  07:16
Dombóváron hosszú évtizedekig működött egy jó kis élvonalbeli csapat, sosem volt kellemes élmény a DMVSE csarnokában pályára lépni. Egy ideje a harmadik vonalban szerepel a kisváros együttese, amely rendszeres vendéglátója a szabadtéri kosaras rendezvényeknek.

A szervezők szombaton egy régi-új helyszínen, a vasút és autóbusz állomás szomszédságában, a Pannónia úton tervezik felállítani a palánkokat, a dolgok jelen állása szerint 9 darabot - köztük a Millió forintos kéz elnevezésű dobóversenynél használandót.

Bár most nincs élvonalbeli csapat, a streetball iránti lekesedés, a játék szeretete a régi Dombóváron. A már említett dobáverseny mellett a többi jól ismert ügyességi viadalokra is sor kerül. Ezekre azért lenne fontos jelentkezni, mert a sorozat a végéhez közeledik, s fogy a rendezvények száma, amelyeket kvalfikálhatják magukat a résztvevők, úgy az ügyességi számokban szerencsét próbálók, mint a csapatok a szeptember 26-án a Vásroslgetben rendezendő a Kosárlabdázás Napja elnevezésű rendezényre az országos fináléba.

Nem zárható ki, hogy kisebb eső, futó zápor "frissíthati" majd a szombati rendezvényen pályára lépő játékosokat, akik közül a kenguru korosztályban induló csapatok, ahogy eddig, az MKOSZ programja jóvoltából ezúttal is térítésmentesen vehetnek részt a rendezvényen.

Nevezni cütörtökön éjfélig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.

Vármegyei szövetségek