Előkészületi meccsek a héten
08
Sep
2015
Előkészületi meccsek a héten
2015. szeptember 8.  |  01:57


Gőzerővel folytatják a felkészülést a csapatok, sorra játsszák a tesztmeccseket. Nézzünk néhány érdekes párosítást az előttünk álló héten. 

Haladjunk időrendi sorrendben, kedden 18.15 órakor PVSK-Atomerőmű, szerda 18 órakor Zalakerámia-Szolnok meccset rendeznek, míg csütörtökön ill. pénteken a Falco szurkolói követhetik figyelemmel csapatukat. A szombathelyiek Szlovákiába látogatnak két meccsre, előbb a Levice, majd a Komarno ellen lépnek pályára. Mindkét találkozó 18 órakor kezdődik.

A hétvége már a felkészülési tornák jegyében telik. A legfontosabbakról pár sorban:

Antonio Alexe emléktorna, Nagyvárad (Románia). Négy csapat részvételével (TLI-Alba-Fehérvár, Inter Braislava, CSM-U Oradea, MZT Skopje) A fehérváriak péntek 16 órai kezdettel a házigazdák ellen játszanak először.

Knights-torna, Güssing (Ausztria). Itt két csapatunk is szerepel. Péntek 17.30-tól a Soproni Sördögök a Szolnoki Olajjal kezdenek. A Güssing az Olimpia Ljubljanával játssza a másik elődöntőt. A helyosztók szombat 16.30. ill. 19 óra.

Félegyházi Pékség kupa, Kiskunfélegyháza. Négy magyar csapattal (Atomerőmű SE, JP-TOP COP Jászberény, KTE-Duna Aszfalt, Naturtex-SZTE-Szedeák). A Paks a Jászberénnyel, a KTE a Szedeákkal csap össze pénteken. 16.30 ill. 18.30 a kezdési időpont. A helyosztók szombaton ugyanezekben az időpontokban.  

Vármegyei szövetségek