06
Sep
2015
Győri győzelem az emlékmeccsen
2015. szeptember 6.  |  21:33

A két éve tragikus buszbalesetben elhunyt Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató emlékére rendezett mérkőzésen a hazai győri csapat 71-62 arányban győzött a szlovák Ruzomberok ellen.

Mint korábbi hírünkben írtuk, a szünetben átadtak két díjat is. A legjobb utánpótlás edzőnek járó Tapodi Péter-vándorserleget Gálosné Farkas Andrea vehette át Tapodi Péter özvegyétől, Dagmar Imbergerovától. A legjobb utánpótlás játékosnak járó kupa pedig Török Ágnesé lett, amit Fűzy András társadalmi elnök adott át. 

A mérkőzés kiegyenlített volt, felváltva vezettek a csapatok, a hajrá azonban a győrieknek sikerült jobban, és elsősorban idegenlégiósai vezérletével kilenc pontos győzelmet arattak. A két csapat hétfőn délelőtt 10 órától ismét megmérkőzik egymással.

A belépés a mérkőzésre ingyenes volt, a rendezők csupán azt kérték a nézőktől, hogy egy-egy labdát hozzanak magukkal, amellyel a környékbeli óvodákat ajándékoznák meg a csapat tagjai karácsony előtt. Körülbelül háromszáz néző sok-sok játéklabdát gyűjtött össze, minden bizonnyal sok örömük lesz benne a kicsiknek.

CMB Cargo-UNI Győr - MBK Ruzomberok 71-62 (16-23, 20-15, 19-7, 16-17)

A győriek pontszerzői: Goree 17, Grigalauskyte 14, Horváth K. 10, Radocaj 10, Horváth K. 6, Varga Zs. 4, Takács 4, Pap R. 4, Kovács V. 2.

 

Vármegyei szövetségek