Magyar csapat sikere a kosár EB-n
06
Sep
2015
Magyar csapat sikere a kosár EB-n
2015. szeptember 6.  |  19:43

A tegnap négy helyszínen kezdődő férfi Európa-bajnokság a kosárlabda rajongók százezreit mozgatta meg. Riga, Zágráb, Montpellier és Berlin is nagy szeretettel, programok sokaságával és természetesen izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzésekkel várta a szurkolókat.

Sajnos válogatottunk nem képviseli a hazánkat a kontinenstornán, mégis van egy magyar csapat, amely hatalmas sikereket arat elképesztő produkcióival. A Lords of Gravity tagjai hihetetlen, már-már a gravitációra fittyet hányó, akrobatikus elemekkel fűszerezett kosárlabda-bemutatókat tartanak, mindenhol óriási közönségsikert aratva.

Az ötfős csapat 3 éve alakult, tagjai tornászmúlttal büszkélkedhetnek. Akrobatikus showműsoruk bejárta az egész világot, hatalmas presztízsű sportrendezvényeken öregbítették hazánk hírnevét. A gumiasztal segítségével bemutatott látványos zsákolások, a lélegzetelállító repülések már-már cirkuszi attrakcióval érnek fel.

A rigai majd a zágrábi közönség is elképedve nézte a röpködő magyarokat, és hatalmas ovációval fogadott minden gyakorlatot. 



Vármegyei szövetségek