25
Aug
2015
Streetball: Dombóvár következik
2015. augusztus 25.  |  14:56
A rövid szünet után legközelebb szeptember 12-én Dombóváron találkozunk,ami az OTP Junior adidas Streetball Challenge utolsó előtti állomása a városligeti szuperdöntő előtt. Ha már túl vagytok a nyaraláson vagy az iskolakezdés fáradalmain, akkor mindenképpen ott a helyetek, hiszen attól, hogy a nyár véget ér, 2015-ös versenysorozatunk még tovább dübörög.

Online már lehet nevezni az eseményre a www.streetballnet.hu weboldalon a 'Nevezés'fülre kattintva egészen szeptember 10. (csütörtök) éjfélig. Ezt megtehetitek a szokásos 17 kategóriában csapatonként 10 000 forintért, ahelyszínen pedig részt vehettek hagyományos zsákoló-, és dobóversenyeinken is mindössze 200 Ft nevezési díj ellenében. A kenguru korosztály számára a nevezés az előző eseményekhez hűen ismét díjtalan az MKOSZ jóvoltából.

Vészesen közeleg városligeti záró eseményünkis, mely szeptember 26-án kerül megrendezésre. Méltó zárása lesz ez az évnek, hiszen a remek hangulat és a csapatok nagy száma mellett sztárfellépők és értékesebbnél értékesebb nyeremények várnak rátok. Ne feledjétek, a szuperdöntőre már csak a dombóvári és a kecskeméti eseményen kvalifikálhatjátok magatokat, de az se csüggedjen akinek ez nem sikerült, hiszen a nyílt versenyekre is lehet nevezni a weboldalunkról letölthető nevezési lap segítségével.

Használjátok ki a nyár utolsó hetét és kosarazzatok sokat!

Idéntőla Streetball Challenge lehetőséget ad - a 3X3 terjesztését szem előtt tartva - hivatalos FIBA szabványú 3X3 műanyag pályák vásárlására! Az AKCIÓ-ról bővebben a www.streetballnet.hu oldalon a Pálya vásárlási és bérlési AKCIÓ fülre kattintva olvashattok.

Vármegyei szövetségek