Vasas Akadémia - Soproni Darazsak 55-75
15
May
2015
Vasas Akadémia - Soproni Darazsak 55-75
2015. május 15.  |  17:06
A Vasas már tegnap, a Pécs elleni hosszabbításos győzelmével biztosította a helyét a legjobb négy között, a Sopron pedig a Kecskemét elleni vereségével búcsúzott az elődöntős álmaitól. Kiegyenlítetten indult a mérkőzés, a Vasas az első negyedben mindössze kétpontos előnyre tudott szert tenni (20-18).


A 14. percre elsősorban Czukor Dalmának köszönhetően 4 pontos vezetést szerzett a Sopron (22-26), a negyed utolsó két percére pedig Szeli és Czirják révén már 26-34-re vezetett a Soproni Darazsak. Ezt a különbséget tovább tudta növelni Czirják Szilvia csapata, a félidei szünetre 29-42-es előnnyel mehettek a soproniak.


A 13 pontos előnyt tovább tudta növelni a kulcsjátékosait pihentető Vasas ellen a Sopron a harmadik negyedben, és az utolsó játékrészben sem engedte el a vezetést. Végül 55-75-re nyert a veretlenségét elveszítő, de a csoportját megnyerő Vasas Akadémia ellen a Sopron, de győzelme ellenére is negyedik helyen végzett a csoportban.


Czirják Szilvia: Gratulálok a Vasasnak a négy közé jutáshoz, csapatomnak pedig azért, hogy fel tudott állni a tegnapi nehéz nap után. Lépkedünk előre.


Eördögh Edit: A mai mérkőzésen próbáltam mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, és nagyon sajnálom, hogy egy-két játékosom nem élt ezzel a lehetőséggel. Gratulálok a Sopronnak a győzelemért, megérdemelten nyertek. 

Vármegyei szövetségek