I. Zsíros Tibor Senior Kosárlabda Torna
10
Feb
2014
I. Zsíros Tibor Senior Kosárlabda Torna
2014. február 10.  |  22:28
Európa-bajnok, mesteredző, a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetettje, Budapest díszpolgára. Keze alatt sok játékos, játék vezető és edző pallérozódott az évek folyamán. Halálának első évfordulójához közeledve emlékének és szellemiségének egy országos senior emléktornával szeretnénk adózni.

Az országos senior kosárlabda tornák hagyománya évekre nyúlik vissza. Az évek során nem csak a kosárlabda fellegvárának számító városok vállalták egy-egy torna megrendezését, hanem olyan városok is, ahol a sportág iránti elkötelezettség évtizedes hagyományokra nyúlik vissza. A tornákra az ország minden részéről érkeznek női és férfi kosárlabda csapatok, egykori neves válogatottakat, NBI-es játékosok és a sportág valódi hívei. A mérkőzések hangulata és szellemisége híven tükrözi a mai és az egykori magyar kosárlabdázás egységét. Azt az egységet, amely egy nagy családdá kovácsolja össze a résztvevőket korra és nemre való tekintet nélkül. A rendező városok sorában Budapest még nem tette le névjegyét.

Ezt a hiányt szeretnénk pótolni a hagyományteremtés reményével és az I. Zsíros Tibor Senior Kosárlabda Torna megrendezésével.

A torna időpontja:    
2014. február 15.  
A mérkőzések 8.30-16 óráig tartanak.

Helyszíne:
GABÁNYI Sportcsarnok (régi MAFC terem)
1116 Budapest, 11. kerület,
Hauszmann Alajos utca 25.

Résztvevő  női csapatok:
Békés, BEAC, Budapest Retro, Budapest Kolibri, Budapest-Baja, Hungary 2002, Sopron, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Valami Rózsaszín, Viharos Szenyórák

Résztvevő férfi csapatok:
Paks, Budapest, Eger, Dunaharaszti, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szolnok, Nyíregyháza, Miskolc

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

Vármegyei szövetségek