10
Feb
2014
TÁJÉKOZTATÓ
2014. február 10.  |  22:26
A sportfejlesztési program jóváhagyására, valamint a támogatási igazolások kiállítására irányuló kérelmek benyújtásához szükséges hitelesítő csomag vonatkozásában a következőkről tájékoztatjuk a Tisztelt Sportszervezeteket.

I.    Meglévő hitelesítő csomag használata

Tájékoztatjuk a Tisztelt Sportszervezeteket, hogy a 2014-2015-ös támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési program jóváhagyására, valamint a támogatási igazolás kiállítására vonatkozó kérelmek benyújtására továbbra is kizárólag a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elektronikus rendszerén (a továbbiakban jelen tájékoztatóban: TAO rendszer) keresztül van mód. A hatósági eljárás megindításának feltétele az elektronikus aláírással ellátott kérelmek TAO rendszerben történő előterjesztése.

Azon Sportszervezetek, amelyek rendelkeznek a Netlock Kft. által, a 2013-2014-es támogatási időszakra kibocsájtott hitelesítő csomaggal, a 2014-2015-ös támogatási időszakban változatlanul – minden további regisztrációs, vagy díjfizetési kötelezettség teljesítése nélkül – jogosultak az eszköz és az elektronikus aláírás használatára. Ez nem vonatkozik azon Sportszervezetekre, amelyeknél a tanúsítvány tulajdonosának személyében változás történt.

II.    Új hitelesítő csomag igénylése

Felhívjuk a Tisztelt Sportszervezetek figyelmét, hogy a

http://www.netlock.hu/nsr/ealairasregisztracio/ linken keresztül ismét lehetőség van a TAO rendszer használatához szükséges hitelesítő csomag igénylésére.

Az új hitelesítő csomag igénylésére nemcsak azon Sportszervezetek esetében van szükség, amelyek a 2013-2014-es támogatási időszakban nem nyújtottak be a szövetség elektronikus rendszerében kérelmet (Új pályázók), hanem azok esetében is, amelyeknél a tanúsítvány tulajdonosának személyében változás történt (például az egyesület elnöke, vagy a kft. ügyvezetője más lett), tekintettel arra, hogy a hitelesítő csomag másra nem ruházható át.

Az új igényléshez kapcsolódó további információkat (szükséges dokumentumok, eszköz átvétele, stb.) a fenti linken, vagy az nsr@netlock.hu elektronikus levelezési címen kaphatnak.

Az új hitelesítő csomag igénylésével kapcsolatos minden költség az igénylő Sportszervezetet terheli.

Az Új pályázók általi TAO rendszer használatához a hitelesítő csomag mellett előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció részeként a Sportszervezet egyedi azonosítót és egy jelszót kap, amellyel az elektronikus rendszerbe történő belépés biztosított. Az azonosító és a hozzá tartozó jelszó a TAO rendszer 2014. március 01-jétől megnyitásra kerülő linkjén (http://kosarkerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/) igényelhető, amelyet a Sportszervezet elektronikus levélben kap meg.

    

Kérdéseik esetén az alábbi elektronikus levelezési címen állunk rendelkezésükre: sporttamogatas@hunbasket.hu

Budapest, 2014. február 10.

    Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Vármegyei szövetségek