Pályázati felhívás: Hit – vallás – sport – tudomány 2021
19
Jul
2021
Pályázati felhívás: Hit – vallás – sport – tudomány 2021
2021. július 19.  |  09:33
Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.
 
 
A pályázat célja:
 
A pénzdíjas - bruttó 500 000.-Ft összdíjazású - pályázat célja, hogy a fotográfia segítségével, annak nézőpontján keresztül találjuk meg, fedezzük fel, - akár a profi, akár az amatőr fotósok szemszögéből - a sport és a tudomány, illetve a hit/vallás-sport kapcsolatában rejlő, azokat az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek érdekesek, de egyben művésziek, szépek, megörökítésre érdemesek és visszaadnak valamit abból a kapcsolatból, ami még ha az első látásra talán kicsit távolinak is tűnik és nem is gondolunk rá, de létezik.
 
Célunk tehát, hogy a fényképezőgép objektívjén keresztül lássuk, illetve láttassuk meg a kapcsolatot a (fotó)művészet, a tudomány, a hit/vallás és a sport között.
 
 
Nevezési kategóriák:
 
1/ „Tudomány a sportban, sport a tudományban” 
 
(Várjuk a tudomány különböző aspektusai és a sport, a testmozgás, a fizikai aktivitás közötti kapcsolatot bemutató művészi szintű fotográfiákat)
 
2/ „Hit/Vallás - Sport avagy Hitvallás és Sport” 
 
(Várjuk azokat a művészi szintű fotográfiákat, amelyek az első látásra távolinak tűnő téma területeket köti össze, mutatja be a fényképezőgépek objektívjén keresztül)
 
 
A részletes felhívás és a feltételek elérhetőek a https://mstt.hu/orszagos-fotopalyazat/
 
 
 
 
Fotó - mstt.hu
Legnépszerűbb hírek

Megyei szövetségek