Streetball: Paksi palánkpiknik
31
Aug
2020
Streetball: Paksi palánkpiknik
2020. augusztus 31.  |  11:00
Szombaton a paksi rendezvénnyel túljutott a félidőn az idei gyorsított és sűrített streetball-sorozat.
 
Délig nyugodtan mondhatjuk: kánikulában küzdöttek a különböző korosztályok, kategóriák kosarasai. Utána viszont meglehetősen élénk szél kerekedett, ami időnként "bezavart" - főleg a roppant népszerű dobóversenyeknél.
 
A paksi viadal alaposan "megmozgatta" a déli régió kosarasait, érkeztek utánpótlás együttesek a Rátgéber Akadémiáról, Bajáról inkább lány, illetve női alakulatok léptek pályára, de Szekszárdról, Kaposvárról és Kozármislenyből is érkeztek csapatok. A legnagyobb, legélesebb küzdelem az U14-es fiúknál alakult ki.
 
Bár rekordot nem tartanak nyilván a 3 shots nevű versenyszámban, Pakson egy 14-15 év körüli fiatalember "rekordgyanús", 15 másodperc alatti eredménnyel nyerte a ziccer, büntető és tripla bedobásából álló versenyszámot.
 
A jövő héten újra "duplázik" a sorozat: szeptember 5-én, szombaton Nyíregyháza - ahol a megyei szövetség jóvoltából féláron, 6000 forintért nevezhetnek a csapatok -, 6-án, vasárnap pedig Oroszlány lesz a streetball házigazdája. Mindkét rendezvényre csütörtökön éjfélig lehet még nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.
 
 
 
Fotó - Streetball Challenge Hungary

Vármegyei szövetségek