Polster Attila: mindig is tervben volt, hogy apa régi csapatában játsszak
27
Jul
2020
Polster Attila: mindig is tervben volt, hogy apa régi csapatában játsszak
2020. július 27.  |  10:00
A következő idényben a Zalaegerszeg csapatában, kölcsönben fog játszani Polster Attila. A 19 éves kosaras a BB1.hu-nak beszélt a váltás okairól.
 
- A több játéklehetőség reményében mentem vissza Zalaegerszegre, mindig is tervben volt, hogy apa régi csapatában játsszak - mondta, majd kitért rá, hogy miért igazolt korábban az Alba Fehérvárhoz és hogy miben kell még fejlődnie az élvonalhoz.
 
- Szerintem megérte akkor eljönnöm Fehérvárra. Nagyon jó edzőkkel dolgoztam és rengeteget fejlődtem, nagyon szépen köszönöm nekik a közös munkát. Egyénileg sokat léptem előre. Erősségeim közé tartoznak a távoli dobások, az első osztályú játékhoz pedig fizikálisan kell még felnőnöm.
 
A játékos szeretne minél több lehetőséghez jutni.
 
- A fiatalszabályt kihasználva minél több játéklehetőséget szeretnék kapni. Csapatszinten nem tudom, hogy mi lehet a cél, ezt majd az alapozás megkezdésekor és a légiósok érkezésekor fogjuk látni.
 
A kék-fehérek fiataljai augusztus 3-án kezdik meg az alapozást, Ante Nazor vezetőedző 10-én érkezik az együtteshez. Polster természetesen a nyáron sem állt le, már másfél hónapja készül egyénileg egy erőnléti edző segítségével Zalaegerszegen, és bár kevesebb labdás edzés van a programban, igyekszik minél többet azzal is dolgozni.
 
 
Fotó - ztekosar.hu

Vármegyei szövetségek