Megkezdte szereplését a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott
26
Nov
2018
Megkezdte szereplését a magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott
2018. november 26.  |  13:40
November 24-én vívta első meccseit a Magyar András szövetségi kapitány vezette Magyar Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott az osztrák 2. ligában - számolt be a Törekvés SE Facebook oldala.

Első mérkőzésüket fölényesen nyerték a magyarok az RSV Union Waldhausen csapata ellen (62-14), a második találkozón azonban a házigazda RBB FlinkStones II jobbnak bizonyult honfitársainknál (48-69).

Részt vett a tornán a cseh SK Hobit Brno gárdája is, akik hozzánk hasonlóan 1-1-es mérleggel zártak (44-63-as vereség a FlinkStones-tól, 58-23-as győzelem az RSV ellen), de jobb kosárkülönbségének köszönhetően a mieink végeztek a második helyen.

A Törekvés SE csapatából 5 játékos vett részt a hétvégi fordulón (Schober László, Domonkos Roland, Oszolik Péter, Farkas László és Endrédi Tamás). Gratulálunk nekik és a többi játékosnak is, akik Magyarországot képviselték ezen a hétvégén!

A következő forduló december 16-án Tullnban lesz, ahol a szintén 2 meccset játszik Magyar András együttese - az SK Hobit Brno és az RSV Union Waldhausen lesznek a mieink ellenfelei.

 

Fotó: Törekvés SE Facebook 

Vármegyei szövetségek