Dávid Kornél KA, MAFC: bravúr a Hepp-kupában
03
Nov
2018
Dávid Kornél KA, MAFC: bravúr a Hepp-kupában
2018. november 3.  |  09:00
Lezajlott az első forduló a jobbára a Női Amatőr Nemzeti Bajnokságban szereplő együttesek részvételével zajló Hepp-kupában a hölgyeknél. Született néhány nagy meglepetés.

Az élre a sorozatban az elmúlt években rendre meghatározó szerepet játszó BEAC második csapatának gyors búcsúja kívánkozik. A Dávid Kornél KA bravúrjának értékét nem csökkenti, hogy a BEAC a második csapatának szinte a második sorával, az élvonalbeli együttesből "lejátszó" játékosai nélkül lépett pályára.

Bravúrt ért el a zöld csoportban szereplő MAFC is, amely a piros csoportos Kecskemét otthonában tudott nyerni. Kis híján nagy bravúrt ért el az amatőr bajnokság alatt szereplő Komló, amely majdnem "elkapta" a ZTE második csapatát. A soproni székhelyű, a zöld csoportban még veretlen Sportdarázs is közel volt a bravúrhoz a piros csoportos Ajka ellen, de a nagyobb tapasztalat végül a vendégek javára döntött.

A zöld csoportban még nyeretlen ELTE Fortis legyőzte a Tatát, a Baja simán verte a Nagykanizsát. Regionális derbit nyert a Győr Szombathelyen, a PEAC pedig a PINKK ellen. A Nyíregyháza az első negyedben megszerzett "tízen túli" előnyét megtartva verte a Szolnokot, a TF pedig könnyedén jutott túl a Kiss Lenke KA együttesén.

Az eredmények ezen a linken láthatók: https://hunbasket.hu/bajnoksag/x1819/whuna_cup

Vármegyei szövetségek