Pályázati felhívás a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportösztöndíj-programban való részvételre
05
Jan
2021
Pályázati felhívás a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportösztöndíj-programban való részvételre
2021. január 5.  |  17:02
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem pályázatot ír ki a 2021. évi felsőoktatási felvételi eljárásban az Egyetem államilag támogatott, az államtudományi képzési területhez tartozó, nappali és levelezős munkarendű alapképzésére, olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló felvételi jelentkezők számára (a továbbiakban: sportösztöndíj). A katonai és a rendészeti képzésekre – azaz a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, valamint a Rendészettudományi Kar által hirdetett képzésekre – történő jelentkezés esetén a pályázónak meg kell felelnie valamennyi speciális, jogszabály által előírt alkalmassági feltételnek. Ezen speciális alkalmassági követelményeket a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató képzésenként tartalmazza. Az alkalmassági követelményeknek való megfelelés vizsgálatát az Egyetem és a jogszabályban meghatározott további szervezetek a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban meghatározottak szerinti módon és ütemezésben végzik a felvételi jelentkezés alapján.
 
A sportösztöndíjat elnyerő sportolók sikeres érettségi vizsga, valamint a jelen pályázati felhívásban foglalt további feltételek teljesítése esetén felvételt nyernek az általuk megjelölt szakra.
 
Beadási határidő: 2021. április 26.
 
A sportösztöndíj-program kiírását, a jelentkezési lapot és az eredménylistát, valamint a jelentkezéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót az egyetem honlapján, ezen a linken megtaláljátok!

Megyei szövetségek