Online edzői kurzust tart Kenny Atkinson
06
Oct
2020
Online edzői kurzust tart Kenny Atkinson
2020. október 6.  |  12:30

A jr.NBA szervezésében október 11-én online edzői kurzust tart Kenny Atkinson, az NBA-ben szereplő Brooklyn Nets korábbi vezetőedzője – tudtuk meg Vereb Józseftől, a jr.NBA Hungary League szervezőjétől.

Az 53 esztendős Atkinson játékosként megfordult Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Németországban és Hollandiában is, mielőtt 2008-ban másodedzőként csatlakozott volna Mike D'Antoni stábjához a New York Knicksnél. Négy New York-i év után Atlantába tette át a székhelyét, ahol Mike Budenholzer segédedzője volt az Atlanta Hawks kötelékében. 2016-ban nevezték ki a Brooklyn Nets vezetőedzőjévé, ahol 2020. márciusáig dolgozott.  

Igor Kokoskov és Lloyd Pierce után tehát újabb neves szakembertől tanulhatnak az érdeklődők, az előadás magyar idő szerint 19:00-kor kezdődik. A fő hagsúly a gyűrűközeli befejezéseken lesz, de természetesen kérdésekre is válaszol Atkinson mester. 

Az edzői kurzusra az edzők számára további hasznos funkciókat rejtő OWQLO applikáción keresztül lehet ingyenesen regisztrálni, az applikáció az alábbi linkeken érhető el:

 

Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.owqlo.app&hl=en_GB

Applehttps://apps.apple.com/us/app/owqlo/id1441823663

Vármegyei szövetségek