Kosarasok klubja: a második találkozó
17
May
2019
Kosarasok klubja: a második találkozó
2019. május 17.  |  10:20
A nagy sikerű tavaly novemberi eseményt követően szombaton tartja második nagy rendezvényét a Kosarasok Klubja.

A 17 órakor kezdődő összejövelel helyszíne ismerős lehet azoknak, akik már az elsőn is jelen voltak. A szervezők a másodikat is ugyanott tartják, ahol az elsőt: a Soroksári út 48. alatt található La Vida Loft rendezvényteremben.

Még mielőtt a tervezett programról beszélt volna, Judik Béla a rendezvény egyik fő szervezője kiemelte: akikhez vagy azokon, vagy más csatornákon, portálokon át eljut a szombati rendezvény híre, próbálja továbbadni korábbi vagy jelenlegi kosaras ismerőseinek, barátainak, hiszen nem láthatja mindenki a közösségi oldalakon.

A tervek szerint a rendezvényt Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke nyitja meg, az este házigazdája, moderátora Kósa L. Adolf lesz. Olyan legenás sport- és játékvezetőkkel beszélget majd, mint a korábban jó két évtizeden át a szövetség főtitkáraként tevékenykedő Horváth Frigyes vagy a kiváló, országszerte elismert játékvezető, Weidinger Dezső, az 1955-ös Európa-bajnok csapat játékosa. Természetesen legendás kosarasokban ezúttal sem lesz hiány. Az 1955-ös Európa-bajnok válogatott tagja, Dallos János, valamint a 92 esztendős Telegdy György, az 1952-es olimpián szerepelt magyar csapat játékosa is jelen lesz. Napjaink felé közeledve a tervek szerint Balogh Judit mesél majd játékos és edzői pályafutásáról, valamint arról, hogyan is látja sportágunk jelenlegi helyzetét. Három televíziós csatorna egy-egy szakkomentátora is elárulja majd, mit gondol a jelenlegi magyar kosárlabdáról. Egy érdekesnek ígérkező kis kultúrális betét színesíti majd a programot, amelynek végén tombolahúzásra kerül sor, néhány értékes meglepetésnyereménnyel.

A hivatalos program az előzetes tervek szerint este 10 óra körül zárul, utána kötetlen beszélgetés, zene, tánc zárja az estét.

Vármegyei szövetségek