Egyelőre nem dőlt el, játszik-e ellenünk az olaszok légiósa
12
Sep
2018
Egyelőre nem dőlt el, játszik-e ellenünk az olaszok légiósa
2018. szeptember 12.  |  09:55
Sajtótájékoztatót tartott az olasz válogatott a lengyelek és a magyarok elleni világbajnoki selejtező előtt – a bolognai eseményről a szövetség hivatalos honlapja készített összefoglalót.

Romeo Sacchetti szövetségi kapitány többek között arról is beszélt, még nem dőlt el, lehetőséget kap-e a héten, külön FIBA-engedéllyel honosított játékosa, Jeff Brooks.

– A nagy csapatok és a nagy játékosok folyamatosan nyomás alatt teljesítenek, ez erősíti őket. A selejtezők során nagy hibát követtünk el Hollandia ellen, mind teljesítményben, mind pedig az eredményt tekintve. Újra azt a kosárlabdát kell játszanunk, amit a selejtezők első két periódusában mutattunk. Az első szakaszhoz képest van néhány új játékosunk, Della Valle és Michele Vitali. Plusz itt van Jeff Brooks is. Azt egyelőre még nem tudom, hogy a lengyelek vagy a magyarok ellen debütál-e. Legalább az egyik meccsen szeretném játszatni, különben Petrucci elnök úr megkérdezné, hogy akkor meg minek dolgoztunk ilyen keményen azon, hogy bevethető legyen... – jelezte a szövetségi kapitány.   Mint ismert, a magyar válogatott szeptember 17-én fogadja az olaszokat Debrecenben, azt megelőzően pedig a hollandok vendége lesz 14-én – írta összefoglaló cikkében a BB1.hu.

Vármegyei szövetségek