Streetball: Indul a 26. évad
23
May
2018
Streetball: Indul a 26. évad
2018. május 23.  |  10:50
Szombaton Kőbányán kezdetét veszi a 26. szabadtéri kosaras évad, az OTP-Junior adidas streetball szezon. 

Az előző 4 évben a Népligetben tartott rendezvény Kőbányán belül visszatér a korábbi helyszínre, az Újhegy Sportligetbe. 17 kategóriában rendeznek versenyeket, a kenguru korosztályban a részvétel, ahogy az előző években, idén is ingyenes. A szervezők csütörtök éljfélig várják a nevezésket. A regisztráció 8, maga a verseny 9 órakor kezdődik.

A szervezők 2 centerpálya mellett 12 pályát építenek ki a helyszínen. A különböző korosztályokban zajló küzdelmek mellett, ahogy azt a streetballt kedvelők megszokhatták, idén is minden helyszínen, így az évnyitó rendezvényen is lesznek ügyességi viadalok, Starz.hu tripla, Molten büntetődobó és OTP Junior zsálolóverseny, valamint a páros játék, a Fornetti 2ball game.

A rendezényt számos kísérő program színesíti. Az ünnepélyes megnyitó zenés lesz a Muzsikáló Kőbánya Egyesület fúvósainak közreműködésével. Lesz többek között tánc és gördeszka, ritmikus gimnasztika, ground golf, valamint fitnesz- és küzdősport bemutató egyaránt, természetesen VIP mérkőzésekkel egyetemben a centerpályákon.

Az idei OTP-Junior adidas streetball évad programja:

Május 26.: Kőbánya
Június 10.: Békéscsaba
Június 16.: Veszprém
Június 30.: Oroszlány
Július 14.: Zánka
Auguszus 11.: Körmend
Szeptember 8.: Kecskemét
Szeptember 15.: Nyíregyháza
Szeptember 22.: Budapest


Foto - streetballnet.hu 

Vármegyei szövetségek