05
Feb
2008
Utánpótlás bajnokságok hírei
2008. február 5.  |  13:30


A hétvégén a junior korosztály elõdöntõ szakaszának második tornáit bonyolították le.



A leányoknál az “AA” csoportban az Atomerõmû KSC Szekszárd csapat két gyõzelmével már a döntõben érezheti magát. A másik biztos döntõs helyért a Török Flóris Törekvés SE és a Baja Újvárosi DKSE vív nagy harcot.



Az “AB” csoport mérkõzéseit a csapatok a MiZo Pécs 2010 PVSK kérésére március 2-re halasztották. A “BC” csoport alakul a legizgalmasabban, itt még bármi lehetséges. A “BD” csoportban a BSE két gyõzelmével nagy lépést tett a csoportelsõségért. További részletek a http://www.hunbasket.hu/at/utanpotlas/nj_ede.htm lapon találhatók.



A fiúknál az “AA” és az “AB csoport is izgalmasan alakul, a helyezések szempontjából a hátralévõ mérkõzések mindegyikének óriási jelentõsége lesz.



Az “BC” csoportban az Univer KSE/A csapata már kezében érezheti a csoportelsõséget, a második helyért még hárman is versenyeznek.



A “BD” csoportban a Bp. Honvéd csapata menetel az elsõ hely felé, a második helyre a Debreceni SC-SI csapata látszik beérkezni.



További részletek a http://www.hunbasket.hu/at/utanpotlas/fj_ede.htm lapon találhatók!



Megkezdõdött a fiú serdülõ csapatoknál a keresztjáték. Az eredményeket és a csoportok jelenlegi állását a http://www.hunbasket.hu/at/utanpotlas/fs_kj.htm oldalon lehet megtalálni.



Több információért látogassa az MKOSZ honlapjának utánpótlás oldalát a www.hunbasket.hu/at/index.htm címen.


Vármegyei szövetségek