Veszprémi streetball-szombat
31
May
2019
Veszprémi streetball-szombat
2019. május 31.  |  09:05

Szombaton Veszprémben az utóbbi években jól bevált helyszínen, a Kossuth Lajos utcában kerül sor a Streetball Challenge-sorozat idei második rendezvényére.

Az egész heti zord, mostoha időjárás ellenére szép számmal érkeztek nevezések a hétvégi streetballra a különbözö kategóriákban. Szombatra egyébként ideális szabadtéri kosaras időt ígér az előrejelzés, enyhén felhős égbolttal, de csapadék nélkül - ma éjfélig még lehet nevezni.

A szervezők 8 versenypályát - köztük a centert -, valamint a dobóversenyek pályáit építik ki. Várhatóan kilátogatnak a minap az NB I B-ben ezüstérmet szerző csapat játékosai, s vezetői, sőt, utóbbiak egy csapattal neveztek is a +35-ös korosztály versenyére.

A különböző kategóriák mellett természetesen az ügyességi versenyeket is megrendezik, így a Grosbasket zsákoló és tripladobó, a Molten büntetődobó, a Toti 2Ball game, valamint a NKM 3 Shots - ziccer, büntető, tripla - viadalt.

A centerpályán helyi tánc- és sportbemutatók színesítik a programot.

Az idei harmadik streetballt Békéscsabán rendezik június 8-án, szombaton, arra nevezni 6-án, csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

 

Fotó, Slide - Streetball Challenge Hungary facebook 
 

Vármegyei szövetségek