Women in Leadership webinárium magyar résztvevővel
15
Mar
2021
Women in Leadership webinárium magyar résztvevővel
2021. március 15.  |  11:24
A FIBA Europe második alkalommal rendezte meg Women in Leadership, azaz WiLEAD internetes szemináriumát március 2. és 4., valamint március 9. és 11. között a TIME-OUT 2.0 részeként. Az időpont nem volt véletlen, hiszen március 8-án volt a nemzetközi nőnap.
 
A WiLEAD webináriumnnak 31 női résztvevője volt 28 európai nemzeti szövetségtől - köztük volt az MKOSZ alkalmazottja, Sarkadi-Nagy Ágnes is. Az előadások célja az volt, hogy további lehetőségeket biztosítson a szövetségekben dolgozó, tehetséges és motivált nők számára karrierjük építésében, és hogy hozzájáruljanak a női kosárlabda növekedéséhez és ismertségéhez Európa- és világszerte.
 
A kétszer háromnapos webináriumon több olyan női vezető is előadást tartott, akik a sportvilágban, az üzleti életben és a politikában dolgoznak, így a résztvevők fontos gondolatokat hallhattak tőlük. Az előadók (például Nadine Kessler egykori Év Futballistája, aki jelenleg az UEFA-nál a női labdarúgás első számú embere) megosztották egyéni tapasztalataikat és azt, hogy hogyan jutottak el karrierjük csúcsára.
 
A TIME-OUT 2.0 volt és jelenlegi játékosok számára kiírt programjának résztvevője Fegyverneky Zsófia.
 
 
 
Fotó - fiba.basketball

Vármegyei szövetségek