2018/2019 - Naturtex-SZTE-Szedeák - Óbudai Kaszások 87-65
25
Apr
2019
2018/2019 - Naturtex-SZTE-Szedeák - Óbudai Kaszások 87-65
2019. április 25.  |  17:55
10-0-s szegedi villámrajt után hamar időt kellett kérnie az óbudaiak mesterének. A sorokat csak részben sikerült rendeznie, bár játékosai elkezdtek betalálni a gyűrűbe, a tíz pont körüli különbség állandósulni látszott.

A második negyedre ébredt fel igazán a Kaszások csapata, ekkor Schiller kemény palánk alatti játékára és Molnár hármasaira alapozva egyenlítették ki az állást a fővárosiak. A szegedi időkérés után azonban új lendületre kapott a Szedeák, és hárompontos előnnyel vonulhattak a félidei szünetre a Tisza-partiak.

A második félidőben a mérkőzés eleji forgatókönyvet láthatták a nézők. Az óbudaiak nem tudtak reagálni a Szedeák gyors játékára. Elsősorban Mike klasszis játékának (30 pont, 8/14 hárompontos) köszönhetően magabiztosan húzta be a találkozót a Szedeák.

Kiss Zsolt (Naturtex-SZTE-Szedeák): Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Örülök, hogy a végére felül tudtunk kerekedni a jól játszó Kaszások csapatán. A második félidőben kiválóan dobott Mike Janó, és így el tudtunk húzni. Jobbulást kívánok a sérülést szenvedő Goldring Bencének!

Farkas Bence (Óbudai Kaszások): Sajnos nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Ellenfelünk olyan előnyre tett szert, amit ledolgozni ugyan letudtunk, de átvenni a vezetést már nem. A döntő pillanatokban rendre a szegedi csapat tudott kosarat dobni. Gratulálok nekik a győzelmükhöz!

Vármegyei szövetségek