Krivacsevics jól érzi magát Győrben
10
Oct
2017
Krivacsevics jól érzi magát Győrben
2017. október 10.  |  22:11
A 27 esztendős Krivacsevics Tijana korábban játszott Pécsen és Sopronban is, idén nyáron pedig két légiósként eltöltött szezon után visszatért Magyarországra. A BB1.hu kíváncsi volt rá, hogy érzi magát Győrben.

- Nagyon jól érzem magam Győrben, örülök, hogy idei gazoltam - mondta Krivacsevics Tijana a BB1.hu érdeklődésére. - Semmiféle rossz érzés nincs bennem, jó a hangulat, remélem, hogy ez a pályán is visszatükröződik. Bízom benne, hogy sikerül majd döntőt játszanunk, korábban is mondtam már, hogy olyan csapatba nem igazolnék, amelyiknek nincs esélye a fináléba jutni. Korán van még, az erőviszonyokat nem lehet biztosra tudni, de az kétségtelen, hogy erős lesz a bajnokság. Mi azon leszünk, hogy minél jobban szerepeljünk. Völgyi Péter nagyon jól megérteti magát a játékosokkal, megvan a közös hang. Családias a hangulat, ami nekem egy kicsit fura, mert külföldön nem volt jellemző ez a fajta összetartás.

A Győr előbb Pécsen aratott magabiztos, 97-64-es győzelmet a PINKK ellen, majd szintén idegenben győzte le a Vasast 94-70-re.

- Az eredmény alapján mindkét győzelem könnyednek tűnik. Már az elejétől szerettük volna megmutatni, hogy jó csapat vagyunk, örülök, hogy így kezdtük a szezont. Szerdán kezdődik a EuroCup, az Union Hainaut ellen lépünk pályára Franciaországban. Ez már egy keményebb erőpróba lesz, most fog igazán kiderülni, hogy hol tartunk, illetve hogy erősebb csapatok ellen mire vagyunk képesek. Jó úton haladunk, bár vannak még hibáink, amiken javítanunk kell, de ez teljesen normális ilyenkor - zárta szavait a kiváló center.

Vármegyei szövetségek