Légiós körkép
10
Oct
2017
Légiós körkép
2017. október 10.  |  02:30
Hanga jól játszott, a Barca simán nyert

A Barcelona a Baskonia és a Badalona legyőzésével hibátlan mérleggel várhatta az újonc elleni összecsapást, a Burgosnak pedig még nem sikerült meccset nyernie.

Már a félidőben tizenöt pontos előnye volt a katalánoknak, végül 111-81-es győzelmet aratott a Hanga Ádámot is soraiban tudó Barca. A magyar válogatott kiválósága kezdőként lépett pályára, húsz és fél perc alatt 11/6-os pontmutatóval zárt, leszedett 3 lepattanót, kiosztott 4 gólpasszt, 2 alkalommal szabálytalankodtak vele szemben,4 labdát szerzett, 18 VAL-ponttal pedig Moermannal holtversenyben csapata harmadik legjobbja volt.

A harmadik már nem jött össze Allenéknek

A spanyol élvonalbeli férfi kosárlabda bajnokság 3. fordulójában, ma este 4723 néző előtt fogadta az Iberostar Tenerife az előző szezon bajnokát, a Valenciát. A vendégek nagy csatában, 70-67-re nyertek, ezzel ők maradtak veretlenek.

A magyar válogatott erőcsatára, Rosco Allen 11 percet kapott, ami alatt 2 pontot dobott és 1 lepattanót szerzett.

Két magyarral kapott ki az OrangeAcademy

A német Bundesliga II. harmadik fordulójában, ma este az OrangeAcademy a PS Karlsruhe LIONStól kapott ki 91-61-re hazai pályán.

A vesztes csapatban az utánpótlás-válogatott Pongó Marcell 30 percet játszott, 14/6-os pontmutatóval, 4 gólpasszal, 3 labdaszerzéssel, 2 lepattanóval és 1 blokkal zárt. A 17 éves center, Fazekas Máté is bemutatkozott, csereként 7 és fél percet kapott, rádobása nem volt, 2 lepattanója mellé 1 faultot gyűjtött be - írja a BB1.hu.

Fotó: FB Barcelona Basket 

Vármegyei szövetségek