2020/2021 - Budafok-PSE U20 – Budapesti Honvéd SE U20 62–96
04
Jun
2021
2020/2021 - Budafok-PSE U20 – Budapesti Honvéd SE U20 62–96
2021. június 4.  |  16:30
A két fél közül a Honvéd lehetett a csalódottabb, valószínű nem úgy tervezték, hogy a második napra eldől a sorsuk, Sabáli mesternek fejben kell összeszednie övéit a következő napokra.
 
Mindkét oldalon kulcsjátékosok hiányoztak a feldobásnál, Szentirmai büntetőire Balogh-tripla volt a válasz, amire Tóth és Horváth is dobott egyet-egyet igy a Honvéd tartott előrébb az 5.perc után. Kármán pontjaival nőtt a különbség, Dormán faragta a hátrányt a túloldalon. (16-25)
 
Panic és Nemes szállt be jól a mérkőzésbe, magabiztosan vezetett a Honvéd, 20 pontra duzzadt az előny, Tóth Bence állt csapata élére. Nem volt túl magas a színvonal, az utolsó 6 pontot a budafokiak szerezték Balogh révén. (31-51)
 
A második félidőben inkább a kevesebbet játszó játékosoknak adott több lehetőséget Sabáli Balázs, a Budafok is hasonlóan cselekedett, szép lassan tovább nőtt az előny, és végül 30 pont feletti lett a végeredmény. (62-96)
 
A Honvédban hat játékos is 10 pont felett termelt, a másik oldalon Bodorkós, Balogh és Dormán dobtak kétszámjegyűt. 
 
Így végül a piros-fehérek a harmadik helyen végeztek és a másik csoport negyedikjével játszanak majd, a Budafok pedig az A csoport harmadikjával küzd meg szombaton. 
 
 
Ferencz Gábor, a Budafok-PSE U20 vezetőedzője: Tegnapi nap nagyon elfáradt a csapat, emiatt, illetve az NB2-es keresztjáték miatt pihentettük két kulcsjátékosunkat is. Eléggé szokatlan összeállításban léptünk pályára, öt U18-assal nem nagyon játszottunk még az idén. Amit kértem a Srácoktól, azt maradéktalanul megcsinálták, az első meccshez hasonlóan nagyon-nagyon büszke vagyok a csapatomra. Végig hajtottunk, küzdöttünk, megcsináltuk a feladatokat, nyilván voltak hibák, de ez a tapasztalatlanságból és összeszokatlanságból is ered. A küzdéssel egyáltalán nem volt probléma, voltak extra teljesítményeink is, Dormán Mikit, Dávid Levit kiemelném. Nagyon elégedett vagyok a csapattal, és gratulálok a Honvédnak!
 
Sabáli Balázs, a Budapesti Honvéd SE U20 vezetőedzője: Speciális mérkőzés volt, mindkét oldalt voltak hiányzók. Mindamellett, hogy nyerni akartunk, lehetőséget szerettünk volna biztosítani azoknak a játékosoknak, akik az első két mérkőzésen kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak. Úgy érzem, hogy ennek eleget tettünk, várjuk a keresztjátékban az ellenfelünket.

Vármegyei szövetségek