2018/2019 - MAFC - Nyíregyháza Blue Sharks 85-74
26
Apr
2019
2018/2019 - MAFC - Nyíregyháza Blue Sharks 85-74
2019. április 26.  |  20:00
Lendületesen és jól kezdett a MAFC, a Nyíregyháza csak követni tudta ellenfelét. A második negyed elején kialakult egy 11 pontos előny a budapesti csapat részére, de a félidőre visszajött három pontra a nyírségi alakulat. A második félidőben lendületes csata folyt a pályán. A Nyíregyháza ott loholt a fővárosiak nyakán, de a negyedik negyed végére újfent visszaállt a 10-12 pontos előny a MAFC javára, és végül győzött is Garai Péter csapata.

A MAFC 2-1-es mérlegével a második lett a csoportban, így a Debrecen ellen játszik az elődöntőben, míg a Nyíregyháza 1-2-vel a harmadik helyet szerezte meg az A csoportban.

Garai Péter (MAFC): Gratulálok a csapatomnak! Hamarabb szerettük volna dűlőre vinni a mérkőzést, de végül egy igazi dobópárbaj kerekedett belőle. Ismerve a csapatomat, tudtam, hogy ez a stílus sem áll messze a játékosaimtól, és több jó egyéni teljesítménnyel sikerült az elődöntőbe jutás. Meg vagyok róla győződve, hogy ha a lendületes támadójátékunk megfelelő fegyelmezettséggel és agresszív védekezéssel párosul, akkor bármit elérhetünk a hétvégén!

Sitku Ernő (Nyíregyháza Blue Sharks): Gratulálok mindkét csapatnak a teljesítményéhez, hiszen ma annak ellenére, hogy a délelőtt folyamán küzdelmes mérkőzésen voltak túl, óriási akarással varázsoltak egy káprázatos mérkőzést a pályára! Sajnálom, hogy a végén nem mi örülhettünk, de azt hiszem, hogy az ilyen ütközetekért érdemes kosárlabdázni!

Vármegyei szövetségek