2018/2019 - Óbudai Kaszások - Budapesti Honvéd SE 65-87
26
Apr
2019
2018/2019 - Óbudai Kaszások - Budapesti Honvéd SE 65-87
2019. április 26.  |  16:00
A B csoportban a második napra eldőlt, hogy melyik két együttes jut be az elődöntőbe, és melyik kettő folytathatja az 5-8. helyért - ez utóbbi tábort alkotta a Kaszások és a Honvéd csapata.

A két gárda egymás elleni összecsapásán Puskás Artúr alakulata szinte végig növelni tudta előnyét, így bár egyik felvonás során sem játszott nyomasztó fölényben a Honvéd, a Szentirmai Ákos, Kármán Domonkos, Bea Bence, Valerio Bodon Vincent négyes vezetésével végül 22 pontos sikert aratott. A piros-fehér csapat ezzel megszerezte a csoport harmadik helyét, míg a Kaszások a negyedik pozícióban végzett.

Farkas Bence (Óbudai Kaszások): A tegnapi nap folyamán összeszedett sérülések szűkítették a lehetőségeinket, ennek ellenére mindenkit igyekeztünk pályára forgatni. A srácok küzdöttek, hajtottak. Sajnos ez most csak ennyire volt elég. Gratulálunk a Honvédnak a győzelemhez!

Puskás Artúr (Budapesti Honvéd SE): Örülök, mert a csapat képes volt felülemelkedni érthető csalódottságán, és kellő komolysággal állt hozzá a mérkőzéshez. Magabiztosan, helyenként ötletesen játszottunk, minden játékosunk kapott legalább tíz percet, szerzett pontot, szedett lepattanót és adott gólpasszt. Fontos számunkra, hogy milyen képet adunk magunkról és a Budapesti Honvédról. Ennek szellemében akarjuk letudni a helyosztókat, és meg akarjuk szerezni az ötödik helyezést.

Vármegyei szövetségek