Soproni örömhír
09
Mar
2018
Soproni örömhír
2018. március 9.  |  00:09
Fontos mozaik került a helyére az elmúlt napokban a Sopron Basket együttesénél. Hosszas egyeztetéseket, tárgyalássorozatokat követően a csapat népszerű centere, az idei szezonra hazatért Jelena Milovanovics újabb egy évre kötelezte el magát a klubhoz- Az utolsó kérdőjelek az isztambuli utazás előestéjén egyenesedtek ki, amikor az ügyvezető, Török Zoltán megkereste Jecát, és végül megegyeztek minden nyitott kérdésben. A Fener elleni mérkőzést megelőző kedden este, már Isztambulban, a szerződés aláírására is sor került.

A többit már tudjuk.

A 2009-es FINAL4-ba jutás egyik emblematikus figurája - aki pár hónapja elsőként kapott hosszabbítási ajánlatot - egy újabb csoda kapujába lépett társaival, miután szerdán Isztambulban a bajnokcsapat kiegyenlítette a hátrányát a török Fenerbahce otthonában. Jeca kiváló játéka is kellett az elképesztő bravúrhoz. Így március 14-én, szerdán 18 órakor a Novomatic Arénában valóra válhat a soproni négyes döntős álom.

Soproni szíve, kimagasló képességei mellett az sem mellékes, hogy Jeca nagyon fiatalon nőtte ki magát az európai női kosárlabdázás egyik klasszisává, így honi nevelésű státuszúnak számít a magyar bajnokságban.

Az Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes játékos a hatodik szezonját fogja megkezdeni Sopronban.

 



Vármegyei szövetségek