Akkreditáció a Tippmix – Zsíros Tibor Magyar Kupára
07
Feb
2018
Akkreditáció a Tippmix – Zsíros Tibor Magyar Kupára
2018. február 7.  |  10:10
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége idén február 16-18. között Debrecenben, a Főnix Csarnokban rendezi meg a Tippmix - Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcasdöntőjét, valamint a Hepp Ferenc Kupa négyesdöntőjét. 

A rendezvényről a sajtó munkatársai előzetes akkreditációt követően tudósíthatnak. Az akkreditáció kérhető a press@hunbasket.hu emailcímen a név, a tudósított médium, valamint az internetes és a telefonos elérhetőség megadásával. Az akkreditáció február 14-én 12 óráig kérhető.

A sajtó képviselői a Főnix Csarnokban a mellékelt képen megjelölt bejáratnál léphetnek be a létesítménybe, s itt vehetik fel akkreditációjukat a kupadöntő napjain (a kollégák mindhárom nap az első mérkőzés kezdete előtt 45 perccel nyitják meg a sajtó számára a bejáratot).

Felhívjuk figyelmüket, hogy a sajtóhelyeket a pálya sajtóbejárat felőli alapvonalánál alakítottuk ki. A mérkőzéseket követően sajtótájékoztatót tartunk a két mérkőző csapat edzőivel és egy-egy játékosával, ennek helyét felirat jelzi a csarnokban.

Szabályok

A kupadöntő mérkőzésein a következő szabályok betartását kérjük Önöktől. A sajtóra vonatkozó rendszabályok a nemzetközi szövetség (FIBA) előírásai alapján készültek, a jövőben érvényesek lesznek valamennyi válogatott mérkőzésre, illetve a szövetség által rendezett felnőtt férfi és női kupadöntőkre.

A mérkőzésekre kizárólag érvényes és visszaigazolt akkreditáció esetén tudjuk biztosítani a sajtó munkatársainak a belépést. Ennek hiányában a szervezők megtagadhatják a belépést. A világbajnoki selejtezőkön csak a FIBA médiaoldalán regisztrált újságíróknak adható akkreditáció.

A mérkőzés során kötelező viselni az akkreditációs kártyát, vagy karszalagot, ezek hiányában a belépést a rendezők a médiának fenntartott területekre (mix zóna, sajtótájékoztató, médiatribün) megtagadhatják.

Újságírók, online szerkesztők

·         Kamerát, fényképezőgépet a mérkőzés során nem használhatnak, a mérkőzésről nem készíthetnek fénykép-, vagy videofelvételt.
·         Kamerát egyedül a mix zónában, illetve a hivatalos sajtótájékoztatón használhatnak.
·         Számukra a médiatribünön biztosítunk helyet.

Fotósok

·         A fotósnak kötelező viselnie a Magyar Kosárlabdázók Szövetsége által biztosított fotósmellényt.
·         Helyük: a pályák szélén kihelyezett fotóspadok
·         Külön felhívjuk a fotósok figyelmét, hogy mérkőzés során a kispadok mögött, a zsűriasztal mögött, valamint a pályán a reklámtáblákon, ledfalakon belül nem tartózkodhatnak!

Televíziós stábok (közvetítő partner, nem közvetítő stáb)

·         Tartózkodási lehetőséget kapnak a mix zónában lévő, azonnali interjúkra kijelölt területen.
·         Mérkőzés során a kommentátori tribünön, vagy a médiatribünön ülhetnek.

További tudnivalók

·         Interjú a mérkőzést megelőzően, illetve mérkőzés szünetében és a mérkőzés után a pálya szélén kizárólag a közvetítő partner számára engedélyezett.
·         Bármilyen előzetes interjú a mérkőzés helyszínén csak előzetes egyeztetést követően lehetséges. A sajtó számára a játékosokkal egyéni interjúk a mix zónában, illetve a sajtótájékoztatón készíthetők.

 

 

Tippmix Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa és Hepp Ferenc Kupa négyesdöntő
(2018. február 16-18. Debrecen, Főnix Csarnok) 



Február 16. péntek


• 13.00 Pécs - Falco
• 15.30 ZTE – ASE
• 18.00 Alba Fehérvár – Körmend – TV: M4
• 20.30 KTE – Szolnoki Olaj KK


Február 17. szombat


Hepp Kupa, elődöntők: 

• 10.30 Salgótarján - Oroszlány
• 13.00 Nyíregyháza – Pécs

Tippmix Zsíros Tibor Magyar Kupa, elődöntők

• 15.30 1. elődöntő
• 18.00 2. elődöntő (TV: M4)


Február 18. vasárnap

• 10.00 Hepp Kupa – 3. helyért
• 12.30 Hepp Kupa - döntő
• 15.00 Magyar Kupa – 3. helyért
• 17.30 Magyar Kupa – döntő (TV: M4) 



Vármegyei szövetségek