Sopronban a jövő jelen van
20
Jan
2018
Sopronban a jövő jelen van
2018. január 20.  |  05:24
Mind eredmények, mind a jövőt érintő kérdések tekintetében nagyszerűen alakult a női bajnokság címvédője, a Sopron Basket számára az új esztendő. A mai napon a csapat vezetői örömmel jelentették be, hogy ezen a héten újabb három - rendkívül fontos - szerződéshosszabbítás aláírására került sor.

A soproniak jövőjét biztosító magyar játékosok közül a csapatkapitány, Fegyverneky Zsófia és az klub akadémiájának neveltje, Czukor Dalma már korábban aláírta a 2020-ig szóló szerződését. Most három fiatal, a szintén saját nevelésű, a válogatott februári összetartására is behívót kapott Weninger Virág, illetve a felnőtt válogatottban már stabil embernek számító Dubei Debóra és Határ Bernadett is úgy döntött, hogy 2020-ig a hűség városában folytatja pályafutását.

Velük együtt nem kevesebb, mint 9 (!) főre növekedett azon játékosok száma, akik a 2018/2019-es szezonban már biztosan Roberto Iniguez és stábjának irányítása mellett öregbíthetik tovább a város és a klub hírnevét szerte Európában. Ők név szerint: Fegyverneky Zsófia, Czukor Dalma, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Weninger Virág, Angela Salvadores, Aleksandra Crvendakics, Tina Jovanovics, Turner Yvonne.

https://youtu.be/9o_qEmmQSoY

Vármegyei szövetségek