07
Nov
2017
Légiós körkép
2017. november 7.  |  13:48
Újra nyertek Pongóék

A német Bundesliga II. nyolcadik fordulójában az OrangeAcademy 85-79-re nyert hazai pályán a VfL Kirchheim Knights ellen.

Pongó Marcell 30 perc alatt 8 pontot dobott, 10 gólpasszt adott, 5 lepattanót- és 1 labdát szerzett, volt még 3 faultja és 2 eladott labdája - írja a BB1.hu.

Egy percig nem forgott veszélyben Hangáék győzelme Bilbaóban

A forduló előtt a három győzelemmel és három vereséggel álló Bilbao otthonába látogatott a Hanga Ádám vezette Barcelona a spanyol bajnokság hetedik körében. A katalánok magabiztosan rajtoltak, az első negyed közepén már 4-16 állt az eredményjelzőn, majd a második felvonás már tizennégy pontos különbséggel kezdődött.

A vendég együttes ezt követően végig irányította az összecsapást, egy percig nem forgott veszélyben a győzelmük, végül pedig 104-83-ra megnyerte a bajnokit.

Hanga Ádám kezdőként 25 percet töltött a pályán, ez idő alatt csapata legeredményesebb játékosa lett 15 ponttal, mellette 1 asszisztot és 2 lepattanót jegyezhettek fel a neve mellé - írja a BB1.hu.

Majdnem összejött a bravúr Rosco Allenéknek

A spanyol élvonalbeli férfi kosárlabda bajnokság 7. fordulójának nyitó meccsén a Real Madriddal játszott az Iberostar Tenerife hazai pályán. Egál első félidő után 84-74-re nyert a „királyi gárda".

A BL-győztesnél közel 19 percet töltött a pályán Rosco Allen, aki hibátlan dobószázalékkal 5/3-as pontmutatót, 6 lepattanót és 1 gólpasszt ért el - írja a BB1.hu.

Vármegyei szövetségek