23
Aug
2017
Színes hírek az Eb-ről
2017. augusztus 23.  |  01:58
Keretet hirdettek a spanyolok

A C-csoportból elsőként a címvédő fedte fel lapjait.

Kilenc nappal a rajt előtt, ma Sergio Scariolo, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya kihirdette utazó keretét az Európa-bajnokságra. A sérült Sergio Llull helyét Guillem Vives veszi át, Xavi Rabaseda és Sebas Saiz pedig az utolsó keretszűkítés áldozatai lettek - írja a BB1.hu.

Spanyolország Eb-kerete:

Guillem Vives (Valencia Basket Club)

Ricky Rubio (Utah Jazz)

Sergio Rodríguez (CSZKA Moszkva)

Joan Sastre (Valencia Basket Club)

Juan Carlos Navarro (FC Barcelona Lassa)

Alex Abrines (Oklahoma City Thunder)

Fernando San Emeterio (Valencia Basket Club)

Juancho Hernangómez (Denver Nuggets)

Pau Gasol (San Antonio Spus)

Marc Gasol (Memphis Grizzlies)

Pierre Oriola (FC Barcelona Lassa)

Willy Hernangómez (New York Knicks)


Magyarország és Románia győzelmére fizetnek a legtöbbet

Így látják az oddsmesterek a közelgő kontinensviadal esélyeit.

Az egyik legnépszerűbb fogadási oldalon, a tippmix.hu-n az augusztus 31-én rajtoló férfi kosárlabda Európa-bajnokság végkimenetelére is lehet fogadásokat kötni. A kontinensviadalhoz közeledve megnéztük, jelenleg milyen esélyt adnak a különböző nemzeteknek a végső diadalra.

Nagy meglepetés nem éri az embert az oddsok láttán: a legnagyobb esélyes a magyarokkal egy csoportban található Spanyolország, a címvédő Eb-győzelme 2,6-szoros pénzt fizet. Mögöttük következik 4,95-ös szorzóval Szerbia, amely a 2016-os riói olimpián a világsztárokat felvonultató USA-tól szenvedett vereséget a döntőben.

A magyar fogadóiroda Franciaországot tartja a harmadik legesélyesebbnek, végső győzelmük 5,75-szörös pénzt hozhat a konyhára. Őket követi Görögország (9.25), Litvánia (10.75) és Törökország (16.25).

A honfitársainkkal egy csoportban szereplő csapatok közül a már említett hispánok a legesélyesebbek, őket követik a horvátok (21), a montenegróiak (68), a csehek (175). A torna két leggyengébb csapatának a magyarokat és a románokat tartja a Tippmix. Sztojan Ivkovics legényeinek végső diadala 450-szeres pénzt hozhat a bátor fogadóknak, míg a lista sereghajtója, Románia neve mellett 500-as odds szerepel - írja a BB1.hu.

 

Vármegyei szövetségek