U20-as leány Eb: Szlovénia következik
09
Jul
2017
U20-as leány Eb: Szlovénia következik
2017. július 9.  |  14:39
A szakemberek a végső győzelemre is esélyesnek tartják a francia válogatottat, éppen ezért okozott nagy meglepetést a magyar U20-as válogatott gallok felett aratott sima győzelme. Studer Ágiék nem csupán akaratból, hanem helyenként játékból is példaértékűt alkottak szombaton este, ami érthetően megalapozta a lányok és a stáb hangulatát. 


- Talán fölösleges is mondanom, hogy mennyire jó most a hangulatunk - mondta a kosarsport.hu-nak Pukler Gábor csapatvezető. - Fontos, hogy a lányok tegnap úgy mentek fel a pályára, hogy győzni akarnak a franciák ellen, aztán amit láttunk, az felülmúlta az előzetes várakozásainkat.

Aki persze ismeri a kapitány, Cziczás László habitusát, az pontosan tudja, hogy a szakember számára nincs legyőzhetetlen ellenfél, nincs feladott mérkőzés, s ezt a szemléletet elvárja a saját csapatától is.

- A pozitív hangulat ellenére pontosan tudjuk, hogy csak az első lépést tettük meg a céljaink felé vezető úton. A sajátos lebonyolítási rend miatt minden csoportmeccs fontos, hiszen itt még nincs kieső, az első igazi tétmeccs majd csak utána következik. Ma este a szlovénok ellen is mindenkinek a maximumot kell nyújtania, ha győzni akarunk. Márpedig ez a célunk - tette hozzá Pukler Gábor.

A szlovén gárda első találkozóján szoros meccsen verte a csoport negyedik tagját, a bosnyákokat. Más stílust képviselnek, mint a franciák, talán nem annyira fizikálisak, ám nem ismernek elveszett labdát, rendkívül harciasak, küzdenek az utolsó erejükig. Igaz, tegnap este többek között küzdeni tudásból vizsgáztak jelesre Dubei Debóráék, így mindenki bizakodva várja a ma esti rangadót, amit az élőképes stream segítségével élőben is követhetünk.

A találkozó 19.30-kor kezdődik! 

Stream itt:

https://www.youtube.com/watch?v=nkYtujgLJPk 

Fotó: fiba.com 


Vármegyei szövetségek