DECATHLON B33 TOUR DÖNTŐ
07
Jul
2017
DECATHLON B33 TOUR DÖNTŐ
2017. július 7.  |  02:31
2017. július 2-án Budapesten lehetett szurkolni a legjobb csapatoknak a Decathlon B33 Tour utolsó, mindent eldöntő állomásán. A Decathlon B33 Tour Döntőt megelőzően három selejtező került megrendezésre, ahonnan összesen 12 csapat került a döntőbe, hogy a győztes az 1.000 eurós fődíj mellett kvalifikálja magát a World Tour Masters-re Prágába.

A nemzetközi viszonylatban is nagyon erős ELITE kategória mezőnyében két magyar válogatott csapat is képviseltette magát.

Az eseményen a döntő mérkőzést játszó Streetsportline.eu és a General Vasilije Mitu csapata magabiztosan haladt a nagy megmérettetés felé, nem kímélve ellenfeleiket. Az izgalmas, feszült döntő mérkőzést végül a General Vasilije Mitu nyerte 22-20-ra, így ők vihették haza az 1000 eurós fődíjat és utazhatnak a FIBA 3×3 World Tour Masters Prága állomására.

Eredmények:

I. GENERAL VASILIJE M

II. STREETSPORTLINE.EU

III. ORION Menjancnice

III. D¾akovi 3x3

Az ELITE kategórián kívül a nők is színvonalas tornát játszottak a QUEEN kategóriában, ahol szintén két magyar válogatott is képviseltette magát. Az amszterdami EB-re készülő WHUNU23 csapata döntő mérkőzést játszhatott Serbia 1 csapata ellen, akikkel szemben alulmaradtak, de így sem érheti kritika a válogatottat, mert a szerb csapat kiemelkedő formában kosarazott az egész torna alatt.

Eredmények:

I. Serbia

II. WHUNU23

III. Slovak National Team

III. Team Poland

Az idei Decathlon B33 Tour sorozat nagyon sok izgalmas, világszínvonalú játékost vonzott hazánkba az eseményein, mely a legsikeresebb szezonját zárta!

A részletes eredmények az alábbi dokumentumokban tekinthetőek meg.

 

 

Vármegyei szövetségek