06
Jul
2017
Meghívó - Ingyenes edzői workshop
2017. július 6.  |  00:08

Kinek ajánljuk?

Csapatsportokban tevékenykedő edzők részére, akik nyitottak az innovatív fejlődési lehetőségekre és fontosnak tartják az igazi csapategységet és a játékintelligenciát

A workshop témája:

Gyakorlatorientált interaktív foglalkozás keretében a Csapatintuíciófejlesztő program bemutatása, amelynek célja sportcsapatok eredményességének javítása a csapat-együttműködés erősítése segítségével tréning és coaching foglalkozások keretében az intuitív és a kreatív képességek fejlesztése által.

A részvétel emailes regisztrációhoz kötött, a következő címen:

andrea.pek@teamintuition.com

A program hatékonysága érdekében csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre jelentkezőket fogadni. A jelentkezés a megerősítő email visszaérkezésével válik véglegessé. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, ha mindenképpen részt tud venni az eseményen, hogy adott esetben a jelentkezők közül valaki más helyet kaphasson. Amennyiben nem megfelelőek az időpontok, kérjük, hogy szintén a megadott email címen jelezze érdeklődését.

A programot követően 30 percen keresztül még állunk rendelkezésre a felmerülő kérdések, észrevételek megvitatása céljából.

 

Időpontok, amik közül választani lehet:

2017. július 18. 11-12:30

2017. július 27. 13-14.30

Helyszín:

1097 Budapest,

Vaskapu utca 1/B.

1. emelet

(Adokk kapucsengő)

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel:

A 4-6-os villamos Mester utcai megállója 3 perc sétára található, az ugyancsak 3 percre található Boráros térről pedig a 2-es villamos, a csepeli HÉV, illetve a 23, 54, 55 és 212 számú buszok érhetőek el. Az M3-as metró Corvin negyed metrómegállója gyalog 10 perc távolságra (egy villamosmegállónyira) van, de persze igénybe vehető a köztes megállóra a 4-6-os villamos.

Autóval:

A Mester utcáról a Liliom utcára, majd onnan balra a Vaskapu utcára fordulva lehet az A-Dokkot megközelíteni. A ház előtt fizetős parkolási övezet található (kódja: 0904), ahol hétköznapokon 8- 18 óra között kell a parkolásért fizetni, jelenleg 265 Ft/óra díjat. Az utca nem forgalmas, és napközben üzemszerűen szokott lenni elegendő parkolóhely.

Az A-Dokktól 2 perc sétára található egy parkolóház is (Páva Parkolóház, Mester utca 30-32.), ahol 240-260 Ft/óra áron lehet parkolni. Ingyenes parkolásra a Petőfi híd túloldalán, az egyetemek előtt van lehetőség, de ott parkolóhely csak 8 óra előtti érkezéssel van, utána a tapasztalat szerint hamar betelik.

Vármegyei szövetségek