Két hét múlva kezdik meg a felkészülést az Eb-re a csehek
29
Jun
2017
Két hét múlva kezdik meg a felkészülést az Eb-re a csehek
2017. június 29.  |  02:35
A nyár végi Európa-bajnokságra készülő cseh válogatott felkészülési programja is ismert: a magyar csapattal egy csoportban szereplő rivális július 11-én áll munkába - derült ki a cseh szövetség hivatalos közleményéből.

Prágában kezdődik az alapozás, amely július 25-én zárul. Egy nap pihenő után Lengyelország felé veszi az irányt a csapat, ahol 28-án és 29-én is megmérkőzik vendéglátójával. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a magyar csapat is találkozik a csehekkel: augusztus 5-én Mariborban, egy szlovéniai felkészülési torna keretében csapunk össze csoportellenfelünkkel, majd a csehekre 6-án a házigazda Szlovénia vár.

Augusztus 11. és 13. között három meccset játszanak Grúziában - az ellenfeleket itt még nem pontosították -, majd 16-án és 18-án saját közönségük előtt, Prágában fogadják a két Eb-házigazdát: előbb a törököket, majd a finneket. Augusztus 24-25-én két meccs zárja a felkészülést a lettek ellen, idegenben.

Szeptember 1-én már a házigazda románokkal találkozik a cseh együttes az Eb-csoportkör nyitómeccsén - a magyar válogatott a harmadik fordulóban, szeptember 4-én mérkőzik meg a csehekkel - írja a BB1.hu.

Vármegyei szövetségek