Streetball a Viharsarokban
23
Jun
2017
Streetball a Viharsarokban
2017. június 23.  |  01:17
Szombaton Békéscsabára érkezik a jubileumi, 25. OTP Junios adidas streetball chaellenge rendezvénysorozat. A békéscsabai rendezvényen ráadásul kettős jubileum lesz, hiszen a Viharsarok fővárosában 20. alkalommal rendezik meg a szabadtéri kosaras fesztivált.

Az idei rendezvény - azok után, hogy tavaly a város egyik forgalmas útján zajlott - visszatér Békéscsaba főterére, a Szent István térre, ahol a centerpálya mellett 10 játékteret építenek ki a szervezők.

Az már most látszik, hogy ahogy eddig, most a dupla jubileum alkalmából is szép számú csapat nevez, népes a kenguru korosztály mezőnye, és a senior korosztályokba is sok csapat jelentkezett, Kolozsvárról is érkezett nevezés. 

Az időjárási előrejelzés szerint 30 fok körüli, időnként felhős, de csapadékmentes idő várható Békéscsabán szombaton. A szervezők bíznak benne, végig jó időben zajlik majd a rendezvény, amelyen természetesen, mint minden helyszínen, megtartják az ügyességi viadalokat, a tripla. a büntetődobó versenyt, valamint a zsákoló viadalt és békéscsabai streetballhoz hasonlóan 20 éves Fornetti pont 20 pont elnevezésű játékát. 

A kísérő programok közül a Face Team akrobatikus bemutatója ígérkezik a fő látványosságnak, és a szervezők remélik, ahogy az elmúlt években, idén is pályára lépnek speciális olimpiai csapatok. A szervezők kis meglepetéssel próbálják emlékezetessé tenni a duplán jubileumi rendezvényt.

Nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu email címen.

Vármegyei szövetségek