Női Universiade-válogatott: edzőtábor és keretszűkítés Sopronban
18
Jun
2017
Női Universiade-válogatott: edzőtábor és keretszűkítés Sopronban
2017. június 18.  |  23:17
A héten Sopronban edzőtáborozott Horváth József szövetségi kapitány és Sterbenz Tamás irányításával a női Universiade-válogatott bő kerete. Az edzőtábor végén a két szakvezető 14 fősre szűkítette keretét.

Az Universiade-válogatott szakvezetője szerint kiváló légkörben zajlott a munka, amelynek során a játék volt a főszerepben. Sok volt az 5-5, a 3-3 elleni játék, s ezek alatt a szakmai stáb tagjai árgus szemekkel figyelték, bizonyos játékhelyzetekben, ki milyen megoldásra képes, mit választ.

A lányoknak szerdán délután volt szabad programjuk, akkor strandolt egyet a társaság.

A edzőtábor végén 14 fősre szűkítette a keretet a szakvezetés. E szűkített keret tagjai hat hetes egyéni edzéstervet kapnak, amelyet követve július végéig kell készülniük, karban tartaniuk magukat. Akkor kezdődik majd meg a közvetlen felkészülés az augusztus második felében, Tajvanon rendezendő Universiadéra.

A válogatott szűkített, 14 fős kerete: Miháczi Diána, Szabó Fanni, Szűcs Réka, Farkas Fanni, Raus Vivien,Gocsman Ágota, Karlócai Julianna, Vukov Szonja, Barnai Judit, Hegedűs Janka, Pap Regina, Simon Anikó, Varga Barbara.

Vármegyei szövetségek